Vendiweb, E-commerce en online marketing specialisten

Vendiweb is een full service internet & adviesbureau voor web en mobiel, gevestigd in Heemskerk (NL) en Antwerpen (BE). U kunt bij ons terecht voor een compleet dienstenpakket: van het ontwerpen van een website, tot deze realiseren en goed vindbaar maken voor uw doelgroep.

Vendiweb vestigingen

Onze specialisatie is het bouwen en optimaliseren van e-Commerce platformen. Dit betekent dat wij een website of webshop kunnen bouwen met een functioneel design, gecombineerd met uw wensen. Daarnaast kunnen wij door middel van optimalisatie ervoor zorgen dat de website daadwerkelijk goed vindbaar is, waardoor u uw omzet al snel zult zien groeien.

E-commerce

Vendiweb zorgt voor de complete installatie van een webshop, de aanpassingen van het design en wij zullen de diverse modules voor u installeren. Denk hierbij aan de betaal- en verzendmodules of zelfs een koppeling naar uw leverancier. Ook wanneer u een webshop of artikelen wil overzetten naar uw nieuwe webshop, bent u bij Vendiweb aan het juiste adres! Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een gewone website te laten maken, waarop klanten meer informatie kunnen vinden over uw bedrijf en andere aanvragen kunnen doen zoals offertes en extra informatie opvragen.

Online marketing

Dankzij de inzet van online marketing worden bezoekersaantallen vergroot, de doelgroep weet u eenvoudig te vinden en bezoekers kunnen ook daadwerkelijk klanten worden. Wij zorgen voor een verhoogde conversie, dit houdt in dat de klanten op uw website blijven en in actie komen. Dit kan uiteenlopen van informatie aanvragen, uw naam delen met vrienden of familie maar ook producten of diensten bij u afnemen. Dit zijn allemaal concrete resultaten die tot nieuwe klanten leiden en een hogere klant loyaliteit ten opzichte van uw merk. Op deze manier ziet u uw omzet dus al snel groeien. Afhankelijk van uw doelstelling(en) kunnen wij samen met u bepalen welke online marketing diensten worden ingezet, om zo het gewenste resultaat te behalen.

 

Werkwijze:

Analyse

Voordat wij aan de slag gaan om een passende e-commerce oplossing te vinden, komen wij eerst graag kennismaken met u en uw bedrijf. Tijdens deze kennismaking proberen wij erachter te komen wat uw idee├źn zijn en wat uw visie is. Door te kijken naar de huidige website, concurrenten, het zoekgedrag van websitebezoekers en de marketingkanalen die gebruikt worden, krijgen wij een helder beeld van het beoogde resultaat. Aan de hand van deze informatie stellen we een plan op om het gewenste resultaat te behalen, doen wij u een voorstel en gaan wij graag meteen voor u aan de slag.

Realisatie

Met de kennismaking nog vers in ons geheugen worden de plannen die gemaakt zijn daadwerkelijk gerealiseerd. Afhankelijk van het beoogde resultaat, gaan wij aan de slag met: een nieuwe website, e-commerce advies en ontwikkeling op maat, beheer en onderhoud van de website, zoekmachine optimalisatie, gericht adverteren via zoekmachines, sociaal media kanalen en nog veel meer! Wij zijn de strategische partner die met u meedenkt.

Optimalisatie & beheer

Zodra de website wordt opgeleverd, kunt u de champagne tevoorschijn halen. Wij houden ons vanaf nu graag bezig met het onderhoud van de website. Zo blijven wij continu gericht op de optimalisatie van uw website, zodat deze goed is terug te vinden voor uw doelgroep. Voor een vast bedrag onderhoudt Vendiweb uw website door bijvoorbeeld regelmatig unieke content op de website te plaatsen. Daarnaast blijven wij u graag adviseren, zodat de website altijd up-to-date blijft.