SEA
Search Engine Advertising (SEA) oftewel zoekmachine adverteren is een doelgerichte manier om uw doelgroep te benaderen. Dankzij de advertenties in de zoekmachines is uw website goed vindbaar op populaire zoekwoorden. Hierdoor wordt u snel gevonden door relevante bezoekers die op zoek zijn naar de producten en/of diensten die u aanbiedt. Met SEA kunt u dus heel doelgericht adverteren. De resultaten van zoekmachine advertenties zijn direct meetbaar en kunnen snel aangepast of bijgestuurd worden, dit zorgt voor transparantie en flexibiliteit.

Wij kunnen voor u een Google AdWords campagne opzetten en beheren. U hoeft niet te betalen voor de vertoningen van de advertentie, maar alleen wanneer een bezoeker daadwerkelijk op de advertentie klikt. Hierdoor gaat het gehele budget van zoekmachine adverteren uit naar potentiële klanten. Van te voren is het dus precies vast te stellen wat de campagne gaat kosten, zodat u nooit méér hoeft uit te geven dan uw budget voor zoekmachine adverteren. Laat uw SEA campagne uitvoeren door Vendiweb om het aantal bezoekers op uw website te verhogen, meer conversies te behalen en uiteindelijk meer producten en/of diensten te verkopen. Naast het bereiken van potentiële klanten zorgt een SEA campagne voor een grotere naamsbekendheid van uw website of webshop.

Google Display Advertising
Bij Google Display Advertising heeft u de mogelijkheid om op Youtube en andere partner websites van Google te adverteren. U kunt ervoor kiezen om te betalen per click, zoals bij Google Adwords. Maar u kunt er ook voor kiezen om te betalen per 1000 vertoningen. Kiest u ervoor om op Youtube te adverteren dat kunt u er zelfs voor kiezen om alleen te betalen wanneer mensen uw advertentie niet doorklikken, zo betaald u dus alleen voor echt geïnteresseerde klanten. Google Display Advertising kan een perfecte manier zijn om uw naamsbekendheid te vergroten of om uw bereik uit te breiden. U kunt selectief zijn over de sites waar u op wilt gaan adverteren, of u kunt Google het werk laten doen aan de hand van context en eerdere bezoeken of zoekopdrachten, de zogeheten cookies.

Google Shopping
Met Google shopping kunt u geautomatiseerd op productniveau adverteren. Een meer productgerichte advertentiemethode is er op dit moment niet. Wanneer u producten verkoopt waarbij de klanten zoeken op bijvoorbeeld de artikelcode, dan is google shopping een perfecte methode om te adverteren. Een ander voordeel is dat Google shopping nog relatief weinig wordt gebruikt in vergelijking met Google Adwords. Dit betekent dat de kosten relatief laag zullen zijn, een nadeel is wel dat hier in vergelijking tot regulieren Adwords advertenties toch minder op geklikt wordt.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken