De content op uw website heeft een grote invloed op de vindbaarheid via zoekmachines, maar de content is ook erg belangrijk bij het aanspreken van uw doelgroep. Consumenten gaan namelijk steeds meer zelf op zoek naar relevante informatie. Wanneer deze informatie niet terug is te vinden op uw website, weten zij dit wel te vinden op de website van uw concurrent. Bij Vendiweb kunt u gebruik maken van onze content marketing dienst. Naast het ontwikkelen van nieuwe teksten voor een website, kunnen wij ook bestaande teksten optimaliseren. Wij schrijven wervende teksten die uw doelgroep zal aanspreken, zonder de boodschap van uw bedrijf uit het oog te verliezen.

Een goede tekst is informatief, trekt de aandacht van de bezoeker en behoudt deze aandacht ook. Bij Vendiweb kunt u voor vrijwel al uw teksten terecht. Wilt u bijvoorbeeld een wervende tekst voor een nieuwsbrief of brochure? Of bent u geïnteresseerd in meer bezoekers op uw website, dan kunt u kiezen voor de content marketing in combinatie met zoekmachine marketing. Door een blog toe te voegen aan de website, wordt deze voorzien van unieke en waardevolle content. Daarnaast is dit een handige manier om uzelf te positioneren als expert of om bepaalde producten uit te lichten. Bijkomend voordeel van een blog is dat uw website beter vindbaar is in verschillende zoekmachines.
Tegenwoordig lijkt het erop dat Google steeds meer waarde hecht aan verse content op de website. Dit betekent dat de teksten op uw website relevant en informatief moeten zijn, wat een tijdrovende klus kan worden. Door de content uit te besteden aan Vendiweb, bespaart u deze tijd en bent u verzekerd van het soort content dat u als ondernemer nodig heeft.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken