Magento-LogoVendiweb is een ervaren e-commerce specialist. Al onze e-commerce pakketten worden ontwikkeld op het Magento platform. Met Magento krijgt u een beheersysteem waarbij u de volledige controle heeft over de inhoud en functionaliteiten van uw webwinkel. Door samen met ons kritisch te evalueren welke e-commerce u nodig heeft, komen we tot een ideale balans tussen eisen en budget. Hierbij wordt als uitgangspunt genomen dat de webshops zeer functioneel en overzichtelijk zijn, zowel voor u als voor uw klanten. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf eenvoudig producten toevoegen, bestellingen bekijken of zelfs uw pagina’s wijzigen.

Vendiweb zorgt voor de complete installatie en configuratie, de aanpassingen van het design en wij zullen de diverse modules voor u installeren. Denk hierbij aan de betaal- en verzendmodules of zelfs een koppeling naar uw leverancier. Ook wanneer u de huidige catalogus wil overzetten naar uw nieuwe webshop, bent u bij Vendiweb aan het juiste adres!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Ontwerp

Een eerste indruk wordt gevormd in vijf seconden. Het design van uw webshop is daarbij dus erg belangrijk. Hierbij is zowel de vormgeving als de techniek van belang. Vendiweb zorgt voor een webshop met een functioneel ontwerp, gecombineerd met uw wensen. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende homepage designs en gebruiken wij uw eigen logo, lettertype, kleurstelling en beeldmateriaal om de juiste boodschap over te dragen aan uw doelgroep.

Ontwikkeling op maat

De afgelopen jaren hebben wij allerlei soorten webwinkels ontwikkeld. Elke platform is uniek en dat is dan ook het uitgangspunt van Vendiweb. Wij ontwikkelen een platform op maat, welke aansluit op uw wensen en het bedrijfsproces. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de vormgeving, maar ook naar de gewenste functionaliteiten van uw webwinkel.

Integratie van social media

Om de doelgroep daadwerkelijk naar de website te trekken, is het belangrijk dat er op een juiste manier gebruik gemaakt wordt van de marketingmogelijkheden. Door online marketing in te zetten, kunt u uw bereik vergroten en uw producten promoten. Vendiweb kunt u helpen met onder andere zoekmachinemarketing, affiliate marketing, content marketing en linkbuilding. Maar ook voor de integratie van uw social media, zoals Facebook, Twitter, Google Plus en LinkedIn bent u bij Vendiweb aan het juiste adres. (Lees meer over de online marketing diensten van Vendiweb)

Veilig online betalingen afhandelen

Een belangrijk onderdeel van een webwinkel is de mogelijkheid om veilig te kunnen betalen. Voor het integreren van het betalingsverkeer op uw webshop werken wij samen met diverse gerenommeerde partners.

Beheer en onderhoud

Vendiweb kan de beheer en het onderhoud van uw webwinkel uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat de webshop snel en veilig blijft functioneren, zonder dat u zich daarmee bezig hoeft te houden. Vendiweb beschikt over een betrouwbaar en veilig hostingplatform. Zo kunnen wij de servers en webshops goed monitoren en zorgen wij voor een betrouwbare back-up. Dit betekent voor u geen zorgen over de technische aspecten van een webshop, zodat u zich kunt bezighouden met werkzaamheden waar u goed in bent.

E-fulfilment: voorraadbeheer, orderafhandeling en verzending

E-fulfilment is eigenlijk alles wat er gebeurt nadat klanten een bestelling in uw webwinkel hebben geplaatst. Zo zorgt de voorraadbeheer in uw webshop ervoor dat u een duidelijk overzicht heeft van uw actuele voorraad en dat producten die niet meer leverbaar zijn ook niet meer besteld kunnen worden. Met de module voorraadbeheer + is het mogelijk om diverse statussen aan uw levertijd toe te kennen of producten als back-order te laten bestellen. Daarnaast is de verzending van uw producten op tal van manieren in te stellen. Dit kunnen verzendkosten zijn gebaseerd op gewicht, afmeting of afstand. De verzendkosten kunnen per product ingesteld worden, maar tevens is het mogelijk om een koppeling met uw transportfirma te maken zodat alle verzendtarieven automatisch ingesteld worden en uw leveringen worden aangemeld.

Meten en optimaliseren

Meten is weten en dat geldt ook voor een webshop. Door gebruik te maken van online Analytics software, kunt u inzicht krijgen in het gedrag van bezoekers binnen uw webshop. Zo kunt u erachter komen hoe bezoekers de webwinkel vinden en wanneer zij wel of juist niet overgaan tot een aankoop. Vendiweb kunt u helpen bij de analyse van het bezoekersgedrag én het aankoopgedrag. Hierdoor is het mogelijk om de webwinkel continue te verbeteren en optimaliseren, om de effectiviteit van uw webshop te verhogen.

Koppeling met backend systemen leverancier/boekhouding

Vendiweb biedt de mogelijkheid om een koppeling te maken met uw leverancier of boekhouding. Dankzij deze koppelingen zal uw webshop automatisch communiceren met andere systemen, van de boekhouding, leverancier maar ook bijvoorbeeld met andere logistieke partijen zoals TNT. Zo kunnen artikelen van de leverancier bijvoorbeeld automatisch in de webshop geplaatst worden, desgewenst met voorraad, prijs, omschrijving, artikelnummer en gewicht.

Best practices

Door onze ervaring in het bouwen van webwinkels, hebben wij inzicht in wat wel en wat juist niet werkt binnen een webshop. Wordt u onze volgende klant waar wij onze best practices gaan toepassen?