Deze website is gemaakt door Vendiweb B.V., gevestigd te Heemskerk, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam Vendiweb B.V. met nummer 59633182 .

Vendiweb is de eigenaar van de volledige inhoud van deze website. Tekst, afbeeldingen, merken, logos, audio- en videobestanden, softwarebestanden, kleurencombinaties en structuur, selectie, volgorde en presentatie van de inhoud is auteursrechtelijk, merkenrechtelijk en/of enig ander intellectueel eigendomsrechtelijk beschermd en mag dan ook niet gekopieerd, gedistribueerd, openbaar gemaakt worden noch veranderd worden, zonder schriftelijke toestemming.

Vendiweb behoudt het recht op het wijzigen, beperken en verwijderen van de regels toepasbaar op deze website, en is niet verantwoordelijk voor het updaten ervan, layout- of tekstwijzigingen van de website, op elk moment en zonder voorafgaande waarschuwing. Door deze website te bezoeken, accepteer je impliciet onze voorwaarden.

Vendiweb garandeert niet dat toegang tot onze website nooit onderbroken zal worden of geen foutmeldingen zal tonen; Vendiweb is ook niet verantwoordelijk voor of garandeert niet dat de inhoud of software verkrijgbaar op onze website niet onderbroken wordt of nooit een foutmelding of beschadiging kan tonen.

Vendiweb is niet verantwoordelijk voor of garandeert niet de bruikbaarheid van de informatie of inhoud van deze website voor persoonlijke doeleinden, noch is Vendiweb verantwoordelijk voor verlies of schade door toegang tot of gebruik van onze website.